Masina De Impins Cangaroo 2108 Rosu marca CANGAROO cu comanda online

Cumpara la pret accesibil Masina De Impins Cangaroo 2108 Rosu si juniorul tau va fi cel mai fericit. Timpul petrecut in aer liber va fi fara sfarsit cu astfel de vehicule fara pedale CANGAROO pentru copii in culori superbe si foarte simplu de utilizat. Alege intotdeauna un vehicul actionat cu picioarele CANGAROO de calitate si distractia nu se va termina curand.

VEZI PRET

Detalii Masina De Impins Cangaroo 2108 Rosu – Vehicule fara pedale pentru copii marca CANGAROO online:

Id Produs: 66743
Categorie: La Plimbare
Subcategorie: Vehicule fara pedale
Producator: CANGAROO

Masina De Impins Copii Cangaroo 2108 este o jucarie frumoasa si perfecta pentru plimbarile cu copilul dumneavoastra.Aceasta este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani.Greutatea maxi

Perfecte pentru activitati de amuzament in aer liber, astfel de vehicule actionate cu picioarele marca CANGAROO reprezinta cel mai frumos cadou pe care copilasii il pot primi. Daca ai un copil activ, mereu pus pe joaca si distractie, iti recomand sa iti indrepti atentia spre Vehicule fara pedale pentru copii CANGAROO de calitate, iar timpul petrecut afara va fi unul cu folos.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Masina De Impins Cangaroo 2108 Rosu marca CANGAROO cu comanda online.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: