Loc de joaca modular Trufi Dido Gym marca Ketter cu comanda online

Cumpara la pret avantajos Loc de joaca modular Trufi Dido Gym si distractia copilului tau se va prelungi la nesfarsit. Surprinde-ti puiul drag cu spatii de joaca Ketter pentru copii si plictiseala va disparea ca prin minune!

VEZI PRET

Detalii Loc de joaca modular Trufi Dido Gym – Spatii De Joaca Ketter pentru copii online:

Id Produs: 192134
Categorie: Jucarii de exterior
Subcategorie: Spatii De Joaca
Producator: Ketter

Loc de joaca complet , modular, usor de montat, extrem de stabil.Recomandat pentru copii intre 3 si 12 ani.Structura metalica diametru 50 mmModular componentele se pot schimba, se pot monta altfelInc

Copiii, indiferent de varsta, au nevoie de mici pauze de relaxare, asadar pune-i imaginatia la incercare cu ajutorul unor astfel de spatii de joaca pentru copii marca Ketter. Te asigur ca acestia isi vor dori sa petreaca tot mai mult timp jucandu-se in aer liber.

Realizate din materiale de calitate si in combinatii de culori care sa le starneasca atentia, aceste spatii de joaca Ketter pt exterior sunt cea mai potrivita alegere pentru a-i tine ocupati cat mai multa vreme. Alege Spatii De Joaca Ketter online si nu veti fi dezamagiti.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Loc de joaca modular Trufi Dido Gym marca Ketter pentru copii la cel mai accesibil pret.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: