Marsupiu Pearl N21 Womar Zaffiro AN-PR-21 marca Womar Zaffiro cu comanda online

Cumpara la pret accesibil Marsupiu Pearl N21 Womar Zaffiro AN-PR-21 si bebelusul tau va fi cel mai fericit de fiecare data cand iesiti la plimbare. Cu totii stim cat de mult le place beblusilor sa stea in brate, iar cu un astfel de marsupiu Womar Zaffiro ieftin, acestia vor putea sa descopere mult mai usor lumea inconjuratoare. Alege Marsupii si hamuri Womar Zaffiro pentru copii, in culori atractive si un design ergonomic.

VEZI PRET

Detalii Marsupiu Pearl N21 Womar Zaffiro AN-PR-21 – Marsupii si hamuri marca Womar Zaffiro online:

Id Produs: 140180
Categorie: La Plimbare
Subcategorie: Marsupii si hamuri
Producator: Womar Zaffiro

Marsupiul ergonomic pearl Zaffiro este destinat parintilor care apreciaza confortul si contactul apropiat cu cei mici. Acesta poate fi folosit incepand cu varsta de 3 luni pana la 2 ani (de la 4,5 kg

Utile si extrem de folositoare, astfel de Marsupii si hamuri Womar Zaffiro reprezinta cel mai frumos cadou pe care bebelusii la varste fragede il pot primi. Daca ai un bebe ce isi doreste sa exploreze de la inaltime lumea din jur, iti recomand sa iti indrepti atentia spre un marsupiu Womar Zaffiro ieftin. Te asigur ca distractia nu isi va gasi final.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Marsupiu Pearl N21 Womar Zaffiro AN-PR-21 marca Womar Zaffiro cu comanda online.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: