Marsupiu Rainbow N15 Womar Zaffiro AN-NN-15 marca Womar Zaffiro cu comanda online

Cumpara la pret accesibil Marsupiu Rainbow N15 Womar Zaffiro AN-NN-15 si bebelusul tau va fi cel mai fericit de fiecare data cand iesiti la plimbare. Cu totii stim cat de mult le place beblusilor sa stea in brate, iar cu un astfel de marsupiu Womar Zaffiro ieftin, acestia vor putea sa descopere mult mai usor lumea inconjuratoare. Alege Marsupii si hamuri Womar Zaffiro pentru copii, in culori atractive si un design ergonomic.

VEZI PRET

Detalii Marsupiu Rainbow N15 Womar Zaffiro AN-NN-15 – Marsupii si hamuri marca Womar Zaffiro online:

Id Produs: 153921
Categorie: La Plimbare
Subcategorie: Marsupii si hamuri
Producator: Womar Zaffiro

Marsupiu ergonomic, multifunctional, destinat pentru copii de la 5 la 13 kg (aproximativ 2 ani).Copilul poate fi purtat atat cu fata spre parinte, cat si cu fata spre exterior.Rainbow este unul dintre

Utile si extrem de folositoare, astfel de Marsupii si hamuri Womar Zaffiro reprezinta cel mai frumos cadou pe care bebelusii la varste fragede il pot primi. Daca ai un bebe ce isi doreste sa exploreze de la inaltime lumea din jur, iti recomand sa iti indrepti atentia spre un marsupiu Womar Zaffiro ieftin. Te asigur ca distractia nu isi va gasi final.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Marsupiu Rainbow N15 Womar Zaffiro AN-NN-15 marca Womar Zaffiro cu comanda online.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: