Masinuta electrica cu roti din cauciuc Maserati alb marca Maserati cu comanda online

Cumpara la pret accesibil Masinuta electrica cu roti din cauciuc Maserati alb si juniorul tau va fi cel mai fericit. Timpul petrecut in aer liber va fi fara sfarsit cu astfel de masinute electrice Maserati pentru copii in culori superbe si foarte simplu de utilizat. Alege intotdeauna o masinuta electrica Maserati de calitate si distractia nu se va termina curand.

VEZI PRET

Detalii Masinuta electrica cu roti din cauciuc Maserati alb – Masinute Electrice pentru copii marca Maserati online:

Id Produs: 233817
Categorie: La Plimbare
Subcategorie: Masinute Electrice
Producator: Maserati

– Dimensiunile masinutei electrice Maserati cu acumulator 118 x 69 x 51 cm- 2 motoare 12 volti- telecomanda 4 functii 2.4GH (nu interfereaza cu altele)- lumini- sunete- plecare progresiva- roti din sp

Perfecte pentru activitati de amuzament in aer liber, astfel de Masinute Electrice marca Maserati reprezinta cel mai frumos cadou pe care copilasii il pot primi. Daca ai un copil activ, mereu pus pe joaca si distractie, iti recomand sa iti indrepti atentia spre Masinute Electrice pentru copii Maserati de calitate, iar timpul petrecut afara va fi unul cu folos.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Masinuta electrica cu roti din cauciuc Maserati alb marca Maserati cu comanda online.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: