Masinuta electrica cu telecomanda si roti din cauciuc XXL JJ609 marca DIVERSE cu comanda online

Cumpara la pret accesibil Masinuta electrica cu telecomanda si roti din cauciuc XXL JJ609 si juniorul tau va fi cel mai fericit. Timpul petrecut in aer liber va fi fara sfarsit cu astfel de masinute electrice DIVERSE pentru copii in culori superbe si foarte simplu de utilizat. Alege intotdeauna o masinuta electrica DIVERSE de calitate si distractia nu se va termina curand.

VEZI PRET

Detalii Masinuta electrica cu telecomanda si roti din cauciuc XXL JJ609 – Masinute Electrice pentru copii marca DIVERSE online:

Id Produs: 132768
Categorie: La Plimbare
Subcategorie: Masinute Electrice
Producator: DIVERSE

Masinuta electrica XXL 2 locuri 12 volti cu roti din cauciuc Dimensiuni cm Lungime x latime x inaltime 133 x 92 x 59 cm Sarcina Maximanbsp 35kg Motor 2 X12 Volti Acumulator 2 x 6V7AH Radiocoman

Perfecte pentru activitati de amuzament in aer liber, astfel de Masinute Electrice marca DIVERSE reprezinta cel mai frumos cadou pe care copilasii il pot primi. Daca ai un copil activ, mereu pus pe joaca si distractie, iti recomand sa iti indrepti atentia spre Masinute Electrice pentru copii DIVERSE de calitate, iar timpul petrecut afara va fi unul cu folos.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Masinuta electrica cu telecomanda si roti din cauciuc XXL JJ609 marca DIVERSE cu comanda online.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: