Masinuta Ride-On Orion cu lumini green marca Milly Mally cu comanda online

Cumpara la pret accesibil Masinuta Ride-On Orion cu lumini green si juniorul tau va fi cel mai fericit. Timpul petrecut in aer liber va fi fara sfarsit cu astfel de vehicule fara pedale Milly Mally pentru copii in culori superbe si foarte simplu de utilizat. Alege intotdeauna un vehicul actionat cu picioarele Milly Mally de calitate si distractia nu se va termina curand.

VEZI PRET

Detalii Masinuta Ride-On Orion cu lumini green – Vehicule fara pedale pentru copii marca Milly Mally online:

Id Produs: 233674
Categorie: La Plimbare
Subcategorie: Vehicule fara pedale
Producator: Milly Mally

Sistem inovator de virare, actionat direct de catre copil prin balans. Pentru a vira, este necesar ca cel mic sa se incline in directia dorita si masinuta isi va schimba directia de mers in sensul dor

Perfecte pentru activitati de amuzament in aer liber, astfel de vehicule actionate cu picioarele marca Milly Mally reprezinta cel mai frumos cadou pe care copilasii il pot primi. Daca ai un copil activ, mereu pus pe joaca si distractie, iti recomand sa iti indrepti atentia spre Vehicule fara pedale pentru copii Milly Mally de calitate, iar timpul petrecut afara va fi unul cu folos.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Masinuta Ride-On Orion cu lumini green marca Milly Mally cu comanda online.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: