Protectie pentru coloana Sevi Baby Roz marca SeviBebe cu comanda online

Cumpara la pret accesibil Protectie pentru coloana Sevi Baby Roz si bebelusul tau va fi cel mai fericit de fiecare data cand iesiti la plimbare. Cu totii stim cat de mult le place beblusilor sa stea in brate, iar cu un astfel de marsupiu SeviBebe ieftin, acestia vor putea sa descopere mult mai usor lumea inconjuratoare. Alege Marsupii si hamuri SeviBebe pentru copii, in culori atractive si un design ergonomic.

VEZI PRET

Detalii Protectie pentru coloana Sevi Baby Roz – Marsupii si hamuri marca SeviBebe online:

Id Produs: 66858
Categorie: La Plimbare
Subcategorie: Marsupii si hamuri
Producator: SeviBebe

Protectie pentru coloana bebelusului, pentru a asigura siguranta si confortul bebelusului.Mentine o pozitie dreapta a zonei lombare ,fara a forta.Zona din mijloc a fost conceputa din fibre dense (pent

Utile si extrem de folositoare, astfel de Marsupii si hamuri SeviBebe reprezinta cel mai frumos cadou pe care bebelusii la varste fragede il pot primi. Daca ai un bebe ce isi doreste sa exploreze de la inaltime lumea din jur, iti recomand sa iti indrepti atentia spre un marsupiu SeviBebe ieftin. Te asigur ca distractia nu isi va gasi final.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Protectie pentru coloana Sevi Baby Roz marca SeviBebe cu comanda online.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: