Sistem de purtare Sling cu inele Lenny Lamb Little Love Harmony marca Lenny Lamb cu comanda online

Cumpara la pret accesibil Sistem de purtare Sling cu inele Lenny Lamb Little Love Harmony si bebelusul tau va fi cel mai fericit de fiecare data cand iesiti la plimbare. Cu totii stim cat de mult le place beblusilor sa stea in brate, iar cu un astfel de marsupiu Lenny Lamb de calitate, acestia vor putea sa descopere mult mai usor lumea inconjuratoare. Alege Marsupii si hamuri Lenny Lamb pentru copii, in culori atractive si un design ergonomic.

VEZI PRET

Detalii Sistem de purtare Sling cu inele Lenny Lamb Little Love Harmony – Marsupii si hamuri marca Lenny Lamb online:

Id Produs: 229137
Categorie: La Plimbare
Subcategorie: Marsupii si hamuri
Producator: Lenny Lamb

Lenny Lambnbsp- slingnbspcu inele de foarte bun calitate, din material esut tip jacquard..Caracteristici- Bumbacnbspesut jacquard,nbspmoalenbspinbspextrem denbspplcutnbspla atingere- Material testat,

Utile si extrem de folositoare, astfel de Marsupii si hamuri Lenny Lamb reprezinta cel mai frumos cadou pe care bebelusii la varste fragede il pot primi. Daca ai un bebe ce isi doreste sa exploreze de la inaltime lumea din jur, iti recomand sa iti indrepti atentia spre un marsupiu Lenny Lamb de calitate. Te asigur ca distractia nu isi va gasi final.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Sistem de purtare Sling cu inele Lenny Lamb Little Love Harmony marca Lenny Lamb cu comanda online.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: