Sistem de purtare wrap tesut Trend BB-Slen Babylonia 490cm Grey Violet marca Babylonia cu comanda online

Cumpara la pret accesibil Sistem de purtare wrap tesut Trend BB-Slen Babylonia 490cm Grey Violet si bebelusul tau va fi cel mai fericit de fiecare data cand iesiti la plimbare. Cu totii stim cat de mult le place beblusilor sa stea in brate, iar cu un astfel de marsupiu Babylonia de calitate, acestia vor putea sa descopere mult mai usor lumea inconjuratoare. Alege Marsupii si hamuri Babylonia pentru copii, in culori atractive si un design ergonomic.

VEZI PRET

Detalii Sistem de purtare wrap tesut Trend BB-Slen Babylonia 490cm Grey Violet – Marsupii si hamuri marca Babylonia online:

Id Produs: 189621
Categorie: La Plimbare
Subcategorie: Marsupii si hamuri
Producator: Babylonia

Sistem de purtare wrap tesut Trend BB-SlennbspBabylonianbsp490cm (3.5kg ndash 15kg)DescrierePurtati-va copilul in moduri nelimitate Sistemul de purtat Babylonia BB-SLEN este un wrap tesut ce va permit

Utile si extrem de folositoare, astfel de Marsupii si hamuri Babylonia reprezinta cel mai frumos cadou pe care bebelusii la varste fragede il pot primi. Daca ai un bebe ce isi doreste sa exploreze de la inaltime lumea din jur, iti recomand sa iti indrepti atentia spre un marsupiu Babylonia de calitate. Te asigur ca distractia nu isi va gasi final.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Sistem de purtare wrap tesut Trend BB-Slen Babylonia 490cm Grey Violet marca Babylonia cu comanda online.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: