Trotineta evolutiva Scooter 3 in 1 Ride and Skate Train marca KikkaBoo cu comanda online

Cumpara la pret bun Trotineta evolutiva Scooter 3 in 1 Ride and Skate Train si distractia juniorului tau va fi una fara sfarsit. Cheful de joaca va atinge cote maxime cu o trotineta KikkaBoo intr-o nuanta atractiva si extrem de usor de manevrat. Pentru deplasare sau amuzament, alege intotdeauna trotinete de calitate KikkaBoo pentru copii.

VEZI PRET

Detalii Trotineta evolutiva Scooter 3 in 1 Ride and Skate Train – Trotinete pentru copii marca KikkaBoo online:

Id Produs: 211645
Categorie: La Plimbare
Subcategorie: Trotinete
Producator: KikkaBoo

Scooter cu 3 etape de evolutieEtapa 1 Plimbare in pozitia asezatEtapa 2 Plimbare in picioareEtapa 3 Plimbare in picioare cu ghidonul ridicatnbspEvolutiva 3nbspin 1 se transforma usor, potrivit varstei

Perfecte pentru activitati de recreere in aer liber, noile modele de Trotinete KikkaBoo pentru copii reprezinta cel mai frumos cadou pe care acestia il pot primi. Daca ai un copil activ, mereu pus pe joaca, iti recomand sa iti indrepti atentia spre o trotineta KikkaBoo de calitate, iar timpul petrecut afara va fi unul cu folos.

Ofera-i copilului tau tot ce este mai bun si alege Trotineta evolutiva Scooter 3 in 1 Ride and Skate Train marca KikkaBoo cu comanda online.

Magazin: nichiduta


Alte jucarii: